+31 - 40 209 72 41
Spegelt 49 - 5674 CE - Nuenen

Wilnutaxi.nl

Airport Taxi in Eindhoven

Vertrek binnen 24 uur

Vertrek na 24 uur

Airport taxi transfers

Wanneer u vanuit Eindhoven en omstreken vervoer naar een luchthaven nodig heeft, bent u bij WilNuTaxi aan het juiste adres. Het maakt niet uit of u naar Schiphol Airport, Zaventem in België of Düsseldorf moet. Onze chauffeurs staan dag en nacht voor u klaar en halen u op tijd op bij uw hotel, huis of kantoor, zodat u onbezorgd aan uw reis kunt beginnen. Zonder haast of stress.

Vaste prijzen

WilNuTaxi brengt u als airport taxi naar elke luchthaven tegen een vaste prijs. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan wanneer u uitstapt. Wanneer u online reserveert kunt u aangeven waar we u op kunnen halen en waar we u naartoe mogen brengen. Hier ziet u ook direct de ritprijs en kunt u afrekenen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Betrouwbaar en duidelijk.

Weer naar huis

U kunt onze service ook gebruiken voor de terugreis. Door uw terugreis van tevoren te reserveren bent u er zeker van dat we er op tijd zijn om u op te halen en veilig thuis te brengen. We houden zelf in de gaten of uw vlucht op tijd is en zorgen ervoor dat we klaarstaan op het moment dat het vliegtuig landt, zodat we u met de bagage kunnen helpen. Wij zorgen ervoor dat u veilig thuis komt!