+31 - 40 209 72 41
Spegelt 49 - 5674 CE - Nuenen

Wilnutaxi.nl

Over ons

Nuenen heeft weer een taxibedrijf

WilNuTaxi is een bedrijfsactiviteit opgezet door Hans Willems. De naam Wil-Nu-Taxi is dan ook een samenvoeging van zijn achternaam Willems en de vestigingsplaats Nuenen. Het bedrijf is opgericht in 1993 als een bedrijf in de audiovisuele markt. Na 25 jaar was het tijd voor iets anders. Door een enthousiast familielid kwam Hans in aanraking met het beroep van taxichauffeur en was meteen verkocht. Contact met mensen, gastvrij en service gericht werken zijn redenen waarom hij de overstap maakte.

Hans heeft de ambitie om WilNuTaxi in Nuenen te laten groeien naar een team van enthousiaste collega’s, zodat we in de toekomst een full service taxibedrijf zullen zijn.

De toekomst

Er staat ons als mensheid veel te doen in de toekomst als we onze planeet willen behouden voor de volgende generaties. Daarom zetten wij in op een modern wagenpark dat minimaal hybride moet zijn. En voor de toekomst streven we naar een minimale belasting van onze planeet.

Door de ontwikkelingen in de techniek houden wij er ook rekening mee dat het taxibedrijf in de toekomst wel eens drastisch kan veranderen. Je kunt dan denken aan zelfrijdende taxi’s waar de rol van chauffeur veranderd in die van gastheer of gastvrouw. Door met de techniek mee te gaan en niet bang te zijn voor veranderingen zien wij de toekomst met vertrouwen en belangstelling tegemoet.

Taxi met de menselijke maat

We richten ons op de taximarkt met planbare ritten. Ritten die vooruit geboekt worden tegen eerlijke prijzen. Taxiritten in Nederland zijn aan de dure kant en wij denken daar verandering in te kunnen brengen.

Daarnaast zijn we van mening dat het imago van de taxi(chauffeur) verbeterd kan worden door servicegericht en dienstbaar te werken. Hoe? Simpel probeer je als chauffeur te verplaatsen in de passagier. Hoe zou jij behandeld willen worden?

Ook als werkgever in de taxibranche is er vooruitgang te boeken. Een medewerker is ons visitekaartje. Als werkgever schep je de juiste voorwaarden en investeer je in goed materiaal. Meedenken, vooruitkijken en klantgericht werken zijn dan vanzelfsprekend.