+31 - 40 209 72 41
Spegelt 49 - 5674 CE - Nuenen

Wilnutaxi.nl

Taxi tijdens Corona

Bent u uitgenodigd voor een vaccinatie in het Indoor Sportcentrum in Eindhoven, maar u beschikt niet over vervoer van en naar het Indoor Sportcentrum?

Bestel dan hier online een privé taxi. U wordt dan op het afgesproken tijdstip thuis opgehaald en naar het Indoor Sportcentrum gebracht. De chauffeur wacht daar totdat u de vaccinatie heeft ontvangen en brengt u ook weer netjes thuis.

Als u de rit bestelt vink dan ook de retourrit aan voor de rit naar huis. Standaard vult het systeem de tijd van de retourrit op 1 uur later dan de heenrit in. Dit kunt u zo laten.

Wilnutaxi.nl

Boek hier uw rit

  • Boek hier uw rit naar de Corona Vaccinatie locatie
  • Uw privé taxi boekt u eenvoudig online
  • 100% veilig. We zorgen voor voldoende ventilatie en reinigen de auto na iedere rit.  Ook zijn alle auto’s voorzien van een goedgekeurde afscheiding tussen u en de chauffeur.
  • Boek direct een retourrit en de chauffeur wacht en brengt u netjes thuis.

Over Corona

Veelgestelde vragen

Hoeveel mensen mogen er tijdens Corona in een taxi

Vanaf 1 juli 2020 mogen alle stoelen in de taxi weer gebruikt worden, indien iedereen een mondkapje draagt. Dat wil dus zeggen dat er maximaal 4 passagiers per boeking mee kunnen.

Is een mondkapje verplicht in de taxi?

Vanaf 1 juli 2020 is een mondkapje verplicht voor iedereen die 13 jaar of ouder is en indien je niet alleen reist. Zodra de bijrijdersstoel ook gebruikt wordt dient iedereen van 13 jaar en ouder een mondkapje te dragen, inclusief de chauffeur.

Hebben de auto's een afscheiding?

Al onze auto’s hebben een afscheiding tussen de voorstoelen en de achterbank.

Hoe laat plan ik de retourrit?

Bij het boeken van de retourrit hanteert het boekingssysteem een tussen periode van minimaal 60 minuten. De praktijk is echter dat deze tijd korter is. Bij de vaccinatie wordt u afgezet en blijft de chauffeur op u wachten, u wordt opgepikt daar waar u ook bent uitgestapt.

Waar vind ik het Corona protocol?

Het Corona protocol wordt regelmatich aangepast, het meest recente protocol vindt u via de website van het Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV), u kunt daarvoor deze link gebruiken: https://www.knv.nl/coronaprotocollen/

Hoe lang van tevoren moet ik de rit boeken?

Online minimaal 1 uur vooraf. Is uw afspraak binnen 1 uur vanaf nu, neem dan even contact met ons op zodat we kunnen kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

Wat als ik de taxi wil annuleren?

Het zijn bijzondere tijden en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom kunt u de taxi voor een Corona vaccinatie tot 1 uur van te voren kosteloos annuleren.

Ik kan mijn vraag niet vinden?

Mocht u vragen hebben die er niet bijstaan, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.