+31 - 40 209 72 41
Spegelt 49 - 5674 CE - Nuenen

Wilnutaxi.nl

Taxi tijdens Corona

De Rijksoverheid verbiedt u om per openbaar vervoer naar de Corona Teststraat te reizen. Indien u niet beschikt over eigen vervoer en u wilt toch op een veilige manier naar de Teststraat voor het afnemen van een Corona Test, boek dan veilig een privé taxi online.

Onze chauffeurs kennen de protocollen, zorgen voor voldoende ventilatie in de auto, maken de auto na iedere rit grondig schoon, dragen uiteraard mondkapjes en alle auto’s zijn voorzien van een goedgekeurde afscheiding tussen u en de chauffeur.

Als u de rit boekt, boek dan meteen de retourrit, de chauffeur blijft dan op u wachten en brengt u ook weer netjes thuis.

Onderaan deze pagina ziet u de meest gestelde vragen over de rit naar de Corona test straat.

Wilnutaxi.nl

Boek hier uw rit

  • Boek hier uw rit naar de Corona Teststraat
  • Uw privé taxi boekt u eenvoudig online
  • 100% veilig. We zorgen voor voldoende ventilatie en reinigen de auto na iedere rit.  Ook zijn alle auto’s voorzien van een goedgekeurde afscheiding tussen u en de chauffeur.
  • Boek direct een retourrit en de chauffeur wacht en brengt u netjes thuis.

Over Corona

Veelgestelde vragen

Hoeveel mensen mogen er tijdens Corona in een taxi

Vanaf 1 juli 2020 mogen alle stoelen in de taxi weer gebruikt worden, indien iedereen een mondkapje draagt. Dat wil dus zeggen dat er maximaal 4 passagiers per boeking mee kunnen.

Bij een rit naar de Coronateststraat voor een Corona test geld een maximaal aantal van twee passagiers. Mondkapjes dragen is dan verplicht. De bijrijdersstoel mag tijdens deze ritten niet gebruikt worden.

Is een mondkapje verplicht in de taxi?

Vanaf 1 juli 2020 is een mondkapje verplicht voor iedereen die 13 jaar of ouder is en indien je niet alleen reist. Zodra de bijrijdersstoel ook gebruikt wordt dient iedereen van 13 jaar en ouder een mondkapje te dragen, inclusief de chauffeur.

Bij een rit naar de Coronateststraat voor een Coronatest is een mondkapje verplicht voor iedereen.

Hebben de auto's een afscheiding?

Al onze auto’s hebben een afscheiding tussen de voorstoelen en de achterbank.

Ik heb klachten die kunnen duiden op Corona, mag ik nu een taxi boeken?

De overheid schrijft voor om bij klachten zoveel mogelijk thuis te blijven. Moet je toch dringend ergens naar toe, kies dan voor de veiligste oplossing. Boek een prive taxi bij ons, vermeld wel altijd in de opmerking dat u klachten heeft en houdt u aan het protocol. Het niet vermelden van klachten of dat u positief gestest ben, geeft ons het recht de rit te annuleren zonder dat u recht hebt op restitutie.

Waar vind ik het Corona protocol?

Het Corona protocol wordt regelmatich aangepast, het meest recente protocol vindt u via de website van het Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV), u kunt daarvoor deze link gebruiken: https://www.knv.nl/coronaprotocollen/

Mag ik met de taxi naar de teststraat?

Zolang het Corona protocol wordt gerespecteerd is dan geen enkel probleem. Vermeld in de opmerking van de rit duidelijk dat het om een rit naar de teststaat gaat. Boek de rit en geef bij het boeken meteen aan dat u de retourrit ook wilt boeken.

Als tijdstip voor de retourrit kunt u 60 minuten aanhouden, gemiddeld duurt het bij de teststraat 15 minuten. U bent er dan van verzekerd dat de heen en retourrit door dezelfde chauffeur zal worden uitgevoerd en dat u niet onnodig hoeft te wachten op de retourrit, zodra u klaar bent brengen wij u meteen weer naar huis.

De chauffeurs hebben ervaring met ritten naar de teststraten en zij zullen u war mogelijk dan ook begeleiden tijdens de test.

Hoe lang van tevoren moet ik de rit boeken?

Online minimaal 1 uur vooraf.

Is uw afspraak binnen 1 uur vanaf nu, neem dan even contact met ons op zodat we kunnen kijken hoe we u het beste van dienst kunnen zijn.

Wat als ik de taxi wil annuleren?

Het zijn bijzondere tijden en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom kunt u de taxi voor een Coronatest tot 1 uur van te voren kosteloos annuleren.

Ik kan mijn vraag niet vinden?

Mocht u vragen hebben die er niet bijstaan, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.